Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Διαδικτυακό Project 2024

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, καλό μας μήνα

και για τους εκπαιδευτικούς/εργαζόμενους καλή σχολική/εργασιακή χρονιά!

 

Ελπίζω, παρά το ζοφερό κοινωνικό και περιβαλλοντικό τοπίο, όλοι, όπως και οι δικοί σας, να είστε καλά!

Πόσα χρόνια τώρα εξασκούμαστε στις δοκιμασίες και τον αγώνα της επιβίωσης και της βελτίωσης των όρων ζωής. Και στο τέλος λίγο πολύ τα καταφέρνουμε, και η ζωή τραβάει την ανηφόρα, και μεις χαιρόμαστε που είμαστε ακόμα ζωντανοί και χορταίνουμε περισσότερο ουρανό.

 

Αν και εφόσον κάτι απρόβλεπτο δεν ανατρέψει τους σχεδιασμούς μας, θα επαναλάβουμε και φέτος τις διαδικτυακές μας συναντήσεις (αρχές του 2024). Σας θυμίζω ότι το 2021 ασχοληθήκαμε με το «Ποιητικό» Project περί λευκού, το 2022 θέμα μας ήταν το Αναζητώντας το Ωραίο… και το 2023 μας απασχόλησε Ο άλλος, η άλλη, το άλλο…


Φέτος το κεντρικό θέμα μας παραμένει ανοιχτό και προς διαβούλευση. Ας προτείνει ο καθένας το θέμα ενδιαφέροντός του (μέχρι τις 10/9/2023) και μετά, από την λίστα των θεμάτων, ας ψηφίσουμε (μέχρι τις 17/9/2023) το προτιμητέο κεντρικό θέμα των συναντήσεών μας.

Θα ήταν, λοιπόν,  καλό όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο φετινό project α) να προτείνετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει και β) να σημειώσετε σε μια -το πολύ- παράγραφο το σκεπτικό σας, παραμέτρους του θέματος ή ό,τι άλλο κρίνετε σκόπιμο. Μου τα στέλνετε στο gar.apost@gmail.com (μέχρι την επόμενη Κυριακή 10/9/2023)

Η χρονική διάρκεια των (7-9) εβδομαδιαίων συναντήσεών μας όπως και η δομή τους (2 εισηγήσεις με συζήτηση) παραμένουν ως έχουν (χωρίς αυτό να αποκλείει βελτιωτικές προτάσεις).

 

Με το καλό, λοιπόν, και τα λέμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια: